Barcelona Export Group organitzem una missió empresarial d’alt nivell al Pakistan, que compta amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu del viatge és acompanyar les principals empreses del país per tal que coneguin les oportunitats i potencialitats que ofereix aquesta economia emergent que compta amb un mercat de 190 milions de potencials consumidors, i que està desenvolupant projectes molt interessants ens els sectors de les infraestructures, les energies renovables, les telecomunicacions, els transports, etc.

Està previst que les empreses i les autoritats del país que ens acompanyin puguin tenir reunions amb els principals interlocutors públics i privats del país:

• Cambres de comerç regionals i federal.
• Autoritats portuàries.
• Governadors de les províncies de Sind i Lahore.
• Primer Ministre del Pakistan
• Ministres federals d’energia, planificació econòmica i transports

Des de Barcelona Export Group, juntament amb els nostres socis locals, hem estat treballant la missió per tal que a les empreses participants se’ls presentin diferents projectes i oportunitats durant l’estada, en els sectors de: infraestructures, energies renovables, telecomunicacions, transports i residus.

L’agenda prevista és la següent: sortida de Barcelona el dia 27 de setembre. Estada al Pakistan (Islamabad, Lahore i Karachi) els dies 28, 29 i 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre. Tornada a Barcelona el dia 3 d’octubre.

El termini màxim d’inscripció és la darrera setmana d’agost.

Si esteu interessats en participar d’aquesta oportunitat única, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través de les dades de contacte que trobareu a la web.

Pakistan_Gran